Barseltrening med fysioterapeut

Barseltrening med fysioterapeut på Os Barseltrening med fysioterapeut på Os. En hyggelig stund sammen med barnet samtidig som mammaen får en effektiv treningstime.

Barseltrening er et tilbud til alle mammaer med spedbarn. Treninger er på dagtid og du tar selvfølgelig barnet med deg. 

  • Øvelsene er spesielt valgt ut for å styrke kroppen etter graviditet og fødsel.
  • Trening vil hjelpe deg å komme tilbake i aktivitet igjen etter graviditeten og kan forebygge og redusere eventuelle plager.
  • Våre fysioterapeuter har god kunnskap om trening både under og etter svangerskap.  

Treningen vil ha fokus på tilpassede øvelser for mage og rygg, og god veileding for å komme igang med bekkenbunnstrening for å styrke bekkenbunn og forebygge inkontionens. Øvelsene er trygge og tilpasses hver enkelt uansett form. Alle deltakere får også med seg øvelsesprogram for hjemmetrening.

Oppstart etter fødsel: 
Vi ønsker at alle deltagere har gjennomført 6-ukers kontroll før oppstart av trening. Du er hjertelig velkommen på trening uansett hvor lenge siden det er du har født. 

Tidspunkt: Mandager kl 12:30 - 13:25

Sted: Os Manuellterapi & Fysioterapi, Hamnevegen 53 

Instruktør: Fysioterapeut Hanne Bjørg Hagevik 

Kurs i 2019: 

Kurs høsten 2019

  • Mandag 26. august - ledige plasser 
  • Mandag 28.. oktober - ledige plasser 

Pris: 8 uker trening for 1350 kr 

Meld deg på barseltrening 

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Du vil få en bekreftelse på påmelding og om du har fått plass på treningen på sms i løpet av noen dager. Dersom du ikke hører noe så ta kontakt med oss

Dersom du har plager/smerter anbefaler vi en konsultasjon hos fysioterapeut før oppstart av trening slik at vi kan tilpasse øvelsene best mulig til deg slik at treningen hjelper deg til å bli friskere. Ring 56300457 eller send inn kontaktskjema for å bestille time til fysioterapeut.