Bassengtrening Bassengtrim Gravid Bekkenløsning Os Bergen

Bassengtrening Gravid & Bekken

Tren i 34° varmt vann med erfaren fysioterapeut. For alle friske gravide (med eller uten bekkenleddsmerter) og for deg som har bekkenleddsmerter etter graviditet.

Lett til moderat styrke og kondisjonstrening, med spesielt fokus på øvelser som er viktige under graviditet. Treningen avsluttes med uttøying og avspenning. 

  • Bassengtrening er anbefalt aktivitet for friske gravide.
  • Oppdriften i vannet gjør at du veier mye mindre i vann enn på land, slik at kroppen og leddene får redusert belastning. Samtidig gir vannet en god motstand når vi beveger oss, noe som gir en unik treningseffekt.
  • Trening i varmt vann løser opp muskelspenninger og kan redusere smerter fra rygg, bekken, skuldre og nakke.
  • Tilpasset bassengtrening er en særlig anbefalt aktivitet for deg med bekkenrelaterte plager under og etter graviditet. 

Tidspunkt: Torsdager kl 17:00 - 17:45 

Sted: Luranetunet, Solstrandvegen 39.

Pris: Kurs 6 uker trening kun 1100 kr 

Instruktør: Fysioterapeut Hanne Bjørg Hagevik

Neste kurs 2019 : 

  • 22. august - fulltegnet
  • 3. oktober  - få ledige palsser 
  • 14. november - ledige plasser 

Ledige plasser fylles opp fortløpende, en kan starte trening midt i en kursperiode.  

Kursene er veldig populære og har begrenset med plasser. Alle kurs våren 2019 har vært fulltegnet med venteliste, så vær ute i god tid med påmelding. 

Meld deg på treningen

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Du vil få en bekreftelse på påmelding og om du har fått plass på treningen på mail eller sms i løpet av noen dager. Dersom du ikke hører noe så ta kontakt med oss.

Påmelding på kurs er bindende. Ved avmelding av kurs mindre enn 10 dager før oppstart må en betale halve kursavgiften. Ved avmelding mindre enn 3 dager før oppstart må en betale hele kusavgiften. 

Gravid: 
De fleste friske gravide med ukomplisert svangerskap kan være i basseng frem til termin. Forhør deg med din jordmor/lege om du er usikker på noe ang basseng og gravditeten din.

Dersom en treningsdag faller bort grunnet helligdag e.l. så forskyver vi treningsperioden slik at du får tilbud om trening det antall uker du har bestilt.