Bassengtrening Bassengtrim Gravid Bekkenløsning Os Bergen

Bassengtrening Gravid og Bekken

Tren i 34° varmt vann med erfaren fysioterapeut. Treningen passer for alle friske gravide (med eller uten bekkenleddsmerter) og for deg som har bekkenleddsmerter etter graviditet.

Vannaerobic med lett til moderat styrke og kondisjonstrening, med spesielt fokus på øvelser som er viktige under graviditet. 

  • Unikt treningstilbud på Os som anbefales av jordmødre, leger, fysioteraputer, manuellterapeuter og kiropraktorer. 
  • Oppdriften i vannet gjør at du veier mye mindre i vann enn på land, slik at kroppen og leddene får redusert belastning. Samtidig gir vannet en god motstand når vi beveger oss, noe som gir en unik treningseffekt.
  • Trening i varmt vann løser opp muskelspenninger og kan redusere smerter fra rygg, bekken, skuldre og nakke.
  • Tilpasset bassengtrening har dokumentert effekt og er særlig anbefalt for deg med bekkenrelaterte plager under og etter graviditet. 

Tidspunkt: Torsdager kl 17:00 - 17:45

Sted: Osbadet, Idrettsvegen 39, 5210 Os 

Pris: 6 uker trening kun 1490 kr. 

Instruktør: Fysioterapeut Hanne Bjørg Hagevik

Treningskurs vinteren 2022/23: Vi har dessverre ingen egne gravidgrupper i vinter. Men gravide som ønsker trene i basseng er velkommen å melde seg på bassengtreningsgruppen vår tirsdager kl 13:30 og torsdager kl 16:15. Den treningsgruppen har samme type trening, men litt høyere tempo enn gravidgruppen. Se her for mer informasjon om den og ta kontakt om du lurer på om treningen passer for deg. 
 

Treningen er veldig populære og har begrenset med plasser, så vær ute i god tid med påmelding. Dersom du ønsker å delta på et pågående kurs, ta kontakt så skal vi undersøke om det er mulig.  

Meld deg på treningen

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Du vil få en bekreftelse på påmelding og om du har fått plass på treningen på mail eller sms i løpet av noen dager. Dersom du ikke hører noe så ta kontakt med oss.

Påmelding på kurs er bindende. Ved avmelding av kurs mindre enn 10 dager før oppstart må en betale halve kursavgiften. 

Gravid: 
De fleste friske gravide med ukomplisert svangerskap kan være i basseng frem til termin. Forhør deg med din jordmor/lege om du er usikker på noe ang basseng og trening i forhold til don gravditet. 

Dersom en treningsdag faller bort grunnet helligdag e.l. så forskyver vi treningsperioden slik at du får tilbud om trening det antall uker du har bestilt.